Macedonian English Greek Hungarian Italian Russian Serbian Spanish Turkish

Добредојдовте!

   Македонската кујна и македонската традиција сплотени во една приказна, приказна која започнува далечната 1963 во националниот ресторан Чардак на Скопска Црна Гора сега прераскажана во срцето на Дебар Маало во центарот на боемскиот дух на Скопје.

Вратете се во минатото во историјата со прекрасната чалгиска музика, македонската храна, македонското вино.

Вратете се заедно да ја раскажуваме приказната наречена Чардак !!!
.
.

Hat
Order online
Chef Jeferson

Инфо

Број места (внатре):130
Број места (надвор):150

Дополнително инфо
Паркинг места:Платен

Начин на плаќање

Дополнителни информации

Вид на музика:Староградска, Акустична
Јазици на услуга:Англиски
Датум на отворање:2014

Работно време

Работно време:

10:00-24:00/10:00-01:00