Macedonian English Greek Hungarian Italian Russian Serbian Spanish Turkish

Внесете е-пошта поврзана со вашата корисничка сметка. Вашето корисничко име ќе ви биде пратено на таа е-пошта.

Инфо

Број места (внатре):130
Број места (надвор):150

Дополнително инфо
Паркинг места:Платен

Начин на плаќање

Дополнителни информации

Вид на музика:Староградска, Акустична
Јазици на услуга:Англиски
Датум на отворање:2014

Работно време

Работно време:

10:00-24:00/10:00-01:00