Macedonian English Greek Hungarian Italian Russian Serbian Spanish Turkish

Инфо

Број места (внатре):120
Број места (надвор):300
----------------------------
Дополнително инфо:
Паркинг места:100

Начин на плаќање

sound by Jbgmusic

Дополнителни информации

Вид на музика:Староградска, чалгии
Јазици на услуга:Англиски
Датум на отворање:1963

Работно време

Работно време:

10:00-24:00/10:00-01:00